Uppsala, film och kort om Långloppspremiären 2019.

Söndag idag och en skön vilodag väntar. Efter att varit på snö i nästan en månad blir det ett kortare uppehåll från längdskidåkningen eftersom snötillgången nere i Uppsala inte är så lysande jämfört med uppe i Dalarna. Kommer befinna mig här ca 1 vecka till så tanken är att varva Ski-erg, rullskidor och lite löpning en kortare period igen, men det ska inte vara några problem även om just rullskidåkningen är rätt grisig så här års:

Foto 2019-11-22 10 36 52

Har fixat ihop en liten film från förra helgens långloppspremiär i Orsa Grönklitt. En premiär som för övrigt gav mig lite olika svar. Här är 3 punkter som jag är nöjd med:

  1. Hängde med rätt hyfsat i 2 varv (ca 5km) i tätgruppen innan tempot skruvades upp en nivå till och fältet sprack upp i mindre små grupper.
  2. Kroppen svarade bra och uppför bet det i fint (har aldrig varit stark i uppförsbacke). Kanske små backarna (polacksbacken, kungsängsklättringen mm) i Uppsala gjort mig bättre uppför?
  3. Huvudet, även om andra faktorer som jag icke kan påverka under själva loppet är sämre så fortsätter jag kriga och klappar inte ihop resultatmässigt för det, även om det finns mer att hämta så klart.

Här är filmen:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s