Årets första träningsvecka och tävling

Då var det nya årets första träningsvecka snart slut, har vilodag imorgon vilket ska bli riktigt skönt så rent träningsmässigt är den över nu i alla fall. Efter några veckors ledighet från schema och styrd träning startade jag igång igen i måndags. Har under veckan avverkat ca 13 timmars träning vilket jag känt varit alldeles lagom som start och kroppen har svarat förvånansvärt bra med tanke på hur veckorna innan sett ut.

Har tillbringat veckan i Uppsala och måste säga att jag trivs så här långt väldigt bra med utbudet av rullskidsvägar och allt runt omkring. Har varit här några gånger tidigare och kört så känner till en del rundor i alla fall, men har under veckan provat på några till. Eftersom det är ca en månad kvar av skolan och att jag i år kommer jobba här nere på Byggmax som sommarjobb så har jag även gjort ett besök på arbetsplatsen här vilket var ett riktigt bra första intryck. Tror sommaren här nere kommer bli riktigt bra med träning blandat med jobb mm .

Idag lördag körde jag rekordtidigt sommarsäsongens första tävling, vilket blev Snö och Tö rullskidtours prolog i Täby 10 km individuell start. Hade inte några som helst förhoppningar eller mål utan ville få till ett bra träningspass och tömma kroppen totalt. Slutade med en delad första plats och ett par nya rullskidor vilket jag får se som helt okej. Känslan var även helt okej och kroppen svarade efter ett tag in i loppet bättre och bättre. Om jag kör hela rullskidtouren får vi se men i alla fall en rolig inledning blev det.

Resultat från dagens tävling: https://ext.nytatime.se/race/?race=3QwDcX2HbroWHBZuJ

Nästa vecka blir det återigen Mora från tisdag innan jag pendlar hit igen på måndag. Längtar nästan till juni då jag blir i Uppsala i 3 månader!

Film från dagens tävling:

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s