Långloppscupen och Västgötaloppet

Då var svenska långloppscupen över för det här året och överlag har det varit roligt att köra alla deltävlingar i Ski Start Ski Challenge. Efter dagens Västgötalopp så slutade jag i totalen på en 8 plats vilket jag får vara nöjd med. Cupens bästa lopp för egen del var Wadköpingsloppet där jag kom på en 9 plats och hade då en bra känsla loppet igenom. Jobbigaste loppet var det i Långberget(Skistartskimarathon) då jag slet med en dålig kropp och tömde mig totalt. Fullständigt resultat från cupen hittar ni här:

https://live.eqtiming.com/37548#series:642-315392-1-

Dagens Västgötalopp gick inte alls resultatmässigt som det borde för min del även om kroppen svarade bra och formen blivit bättre än tidigare. En 18 plats blev det idag vilket inte är fy skam men har man ambitionen att vara med topp 10 och kriga så är det en liten besvikelse så klart. Men men släpper det nu och blickar framåt, skönt i alla fall att formtoppen är så gott som här snart och att känslan blivit bättre! Resultat Västgötaloppet:

https://live.eqtiming.com/38548#result:135470-1-1013703-1-1-

Det jag är nöjd med från Västgötaloppet:

Starten och de inledande kilometrarna. Gör en maxinsats vid starten, kommer iväg bra och ger mig själv chansen till att vara med i tävlingen. Detta har jag gjorde under de två senaste loppen också vilket jag måste fortsätta med.

Första varvet. Var med hyfsat lätt första varvet, hade goda förhoppningar på att hamna på en bra placering innan en viktig detalj slutade funka tyvärr, men så är det ibland. En del av sporten.

Att jag aldrig ger mig. Fortsätter köra det jag kan och göra det bästa av situationen när andra faktorer som jag inte kan påverka inträffar. Kan ställa om från att vara med i tävlingen till att se tävlingen som bra träning och nyttig erfarenhet till framtiden genom att fortsätta köra på.

Kroppen, formen och känslan. Allt svarar bättre nu, återhämtar mig fortare i nedförsbackar och har bättre tryck i stakningen än tidigare i vinter. Förhoppningsvis fortsätter det så här!

Bilder och Filmer:

DSCN0195DSCN0196DSCN0193DSCN0191DSCN0199

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s